Volledig scherm

Groen Wit in extra tijd langs Unitas’30 in bekertoernooi

BEKERVOETBAL - Unitas’30 bood dinsdagavond felle tegenstand tegen Groen Wit in de tweede ronde van de districtsbeker. De Etten-Leurse hekkensluiter uit de derde klasse A wilde niets weggeven en loerde voortdurend op de counter tegen de Bredase koploper uit de derde klasse B.

Twee afgekeurde doelpunten en een gemiste strafschop bij Groen Wit zorgden ervoor dat Unitas’30 in de wedstrijd bleef. Voor rust moesten beide teams al een speler inleveren. Amaar Nuur kon na twee keer geel vertrekken en Khalid Bittich kreeg direct rood van scheidsrechter Verpaalen.

Na een 3-1-achterstand kwam Unitas met 3-4 voor en lonkte de volgende ronde. Groen Wit liet veel kansen liggen, maar kwam nog tot 4-4 terug. Een strafschoppen serie leek er aan te komen, maar in blessuretijd was het Achmed Zerouali, die toch de bal alsnog achter doelman Roy Janssens kreeg.

Groen Wit - Unitas’30 5-4 (1-1) 1-0 Oualid Saadouni, 1-1 Jordy Bollaart, 2-1 Achmed Zerouali, 3-1 Mohammed Mejout, 3-2 Gino Spatic, 3-3 en 3-4 Bollaart, 4-4 Stein Seuntjens, 5-4 A. Zerouali.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.