Mouhcine Zerouali tijdens Groen Wit - Bavel
Volledig scherm
Mouhcine Zerouali tijdens Groen Wit - Bavel © Gerarrd van Offeren/Pix4Profs

Groen Wit en Bavel delen punten in matige topper, Beek Vooruit koploper af

ZONDAG DERDE KLASSE B - De topper in 3B tussen Groen Wit en Bavel is geëindigd in een gelijkspel. Dankzij een late treffer van Sander van Gils van Bavel werd het nog 1-1. Beek Vooruit is in deze competitie de koppositie kwijt na een 1-1 tegen Gilze. TSC is na de zege op Right-Oh (1-2) de nieuwe leider.

Het begon nog goed in Breda, waar Kees Rijvers aandachtig toeschouwer was. De oud-bondscoach en trainer zag namelijk Mouhcine Zerouali op schitterende wijze 1-0 maken, al na 12 minuten. Stein Seuntjens kreeg vervolgens meerdere kansen op de tweede Bredase treffer, maar slaagde er niet in te scoren. Ook Bavel was niet bij machte om iets te creëren.

In de tweede helft werd het steeds matiger en vielen er weinig kansen meer te noteren. Het leek op een nipte zege voor Groen Wit uit te draaien, totdat Bavel in het slot toesloeg. Sander van Gils bepaalde de eindstand op 1-1.

Nieuwe koploper
Een week voor de derby tegen Oosterhout is TSC koploper geworden in 3B. TSC won zelf met 1-2 bij Right Oh en zag de concurrentie punten verspelen. Toch was trainer Ad van Seeters niet tevreden. "Gemakzucht, onderschatting en arrogantie typeerden ons voetbal."

Right Oh - TSC 1-2 (1-1)- 0-1 Wouter van Steyn, 1-1 Ruud van Dijk, 1-2 Tyron Zschusschen.

Beek Vooruit - Gilze 1-1 (0-1)- 0-1 Sjoerd Diepstraten, 1-1 Loek Schalk.

Hilvaria - SCO 1-3 (1-1)- 0-1 Kevin van Gool, `1-1 Joost van Doormaal (pen.), 1-2 en 1-3 Tom Rijvers.

Oosterhout- RWB 7-1 (3-0)- 1-0 Yeswindum Gire, 2-0 Stijn Biemans, 3-0 Kevin van de Heykant, 3-1 Kevin Remie, 4-1 Gire, 5-1 Biemans, 6-1 Ryan Snoeren, 7-1 Marouane Bouchti.

ZIGO- Waspik 3-1 (2-1)- 1-0 Jason van Dongen, 2-0 Elmo Kuypers, 2-1 Steven Molenschot, 3-1 Miquel Landbrug.

NOAD - Veerse Boys 1-5 (0-3)- 0-1 Mickey Hoogmoed, 0-2 Joost Blom, 0-3 Nick Broeders, 0-4 Martijn Clarijs (pen.), 0-5 Jeroen Kouwenberg, 1-5 Sherwin Fräser.

Kees Rijvers, aandachtig toeschouwer bij Groen Wit - Bavel
Volledig scherm
Kees Rijvers, aandachtig toeschouwer bij Groen Wit - Bavel © Gerard van Offeren/Pix4Profs
  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.