Volledig scherm

Good Luck verslaat Merlijn op winterse zaterdag

ZATERDAG VIERDE KLASSE E - Er werd zaterdag amper gevoetbald in West-Brabant. Wél in actie kwam Good Luck, het won met 2-1 van het Tilburgse Merlijn.

Good Luck – TSVV Merlijn 2-1 (2-0) – 1-0 Pieter Knaap, 2-0 Rowan Pruysers, 2-1 Mick van Grinsven.

“We hebben drie kostbare punten gepakt”, vertelt Good Luck-coach Louis Roovers tevreden, “Op basis van de eerste helft was dit helemaal terecht”.

Good Luck kwam op een 2-0 voorsprong en had kansen om de score verder uit te bouwen, “Deze hebben we niet benut waardoor het in het laatste kwartier van de wedstrijd nog spannend was”.

Bij Good Luck vervingen Ritchie Akkermans en Erik van Nimwegen zeer verdienstelijk de geschorste Mike van Heeren en Dave Kamp.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.