Volledig scherm

Gloria klopt GSBW, puntje voor Viola

ZONDAG VIERDE KLASSE E - Gloria pakte belangrijke punten door te winnen bij GSBW. Grote man was Niels Lambregts. Hij scoorde tweemaal voor rust.

Viola pakte een dik verdiend punt tegen de nog altijd ongeslagen koploper Spoordonkse Boys. Corné van Gorp kopte uit een corner van Jelle Oomen vijf minuten voor rust raak. Maar na rust kwam Spoordonkse Boys terug.

Viola - Spoordonkse Boys 1-1 (1-0) - 1-0 Corné van Gorp, 1-1 Spoordonkse Boys onb.

GSBW - Gloria UC 0-2 (0-2) - 0-1 en 0-2 Niels Lambregts

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.