Volledig scherm
© Thinkstock

Gijs Smulders en VVR gaan niet verder met elkaar

AMATEURVOETBAL - VVR uit Rijsbergen moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. In goed onderling overleg hebben VVR en trainer Gijs Smulders besloten om het huidige contract niet te verlengen.

Smulders is aan zijn eerste seizoen bezig bij de ploeg uit Rijsbergen en kwam één wedstrijdpunt tekort om de eerste periodetitel te winnen. VVR dat in de vierde klasse C uitkomt van het zondagvoetbal staat momenteel op een zesde plaats, vijf punten achter koploper Gesta uit Galder.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.