Jordy Pas (rechts) van Internos kijkt een schot achterna. Links kijkt Kivuku Wakandama van Unitas'30 de bal na.
Volledig scherm
Jordy Pas (rechts) van Internos kijkt een schot achterna. Links kijkt Kivuku Wakandama van Unitas'30 de bal na. © Tonny Presser/Pix4Profs

Geen winnaar bij Internos - Unitas'30

ZONDAG DERDE KLASSE A - Internos en Unitas'30 kennen niet bepaald een geweldige start van de competitie. De zondagderdeklassers bivakkeren in de onderste regionen en dat zijn ze in Etten-Leur niet gewend. De derby op zaterdagavond eindigde in 1-1.

Internos schoot fel uit de startblokken en zorgde in de eerste minuten voor het gevaar. De schoten misten echter precisie waardoor keeper Roy Janssens het doel van Unitas'30 schoon hield. Na acht minuten moest Janssens toch zijn meerdere bekennen in Jay Musters, die de thuisploeg na een knappe actie op voorsprong zette.

Unitas'30 kwam naar mate de wedstrijd vorderde beter in het spel en begon steeds meer de combinaties te zoeken, waar er eerst door beide ploegen vooral de lange bal werd gehanteerd. Maikel Ubbink zorgde op slag van rust voor de verdiende gelijkmaker door een voorzet simpel in het doel te werken bij de tweede paal.

Na rust gingen beide elftallen op zoek naar het doelpunt dat de winst zou opleveren. Door de gehaaste opbouw en slordige balbehandeling wist zowel Internos als Unitas'30 vrij weinig meer te creëren.

Internos - Unitas'30 1-1 (1-1) - 1-0 Jay Musters, 1-1 Maikel Ubbink.

Klik hier voor nog veel meer nieuws over het regionale amateurvoetbal.