Volledig scherm
© Thinkstock

Geen verlenging voor Joey Verhoeven bij UVV'40

ZONDAG VIERDE KLASSE D - Trainer Joey Verhoeven, die bezig is aan zijn derde seizoen bij vierdeklasser UVV’40 uit Ulvenhout, krijgt geen verlenging van zijn contract aangeboden.

‘Wij hebben de overheersende opvatting om na 3 jaar te stoppen met een nog zittende trainer. We willen voorkomen dat de rek eruit gaat. Joey heeft goed werk bij ons verricht. Een kampioenschap in het eerste jaar en dit seizoen al een periodetitel. Voor Joey ook een mooi moment om zich door te ontwikkelen,’ geeft voorzitter Sander Schaepman desgevraagd aan. Een teleurgestelde Verhoeven, die het bij

UVV’40 erg naar zijn zin heeft, had nog graag een jaar doorwillen gaan. ‘Nu het seizoen goed afmaken met hopelijk een mooi afscheid, ‘zegt een strijdbare Verhoeven. UVV’40 bezet momenteel de vierde plaats in de vierde klasse C.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.