Feest en bubbels bij SC Gastel.
Volledig scherm
Feest en bubbels bij SC Gastel. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Gastel schiet zich stijlvol naar promotie ten koste van Alliance

NACOMPETITIE ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Gastel speelt volgend jaar in de derde klasse ten koste van Alliance. Na de 2-1 in Roosendaal, werd het 3-0 in Oud-Gastel.

Allereerst was er de fraaie kopbal van Koen de Vos in de 25e minuut, 1-0. Vervolgens schoot Richard Hamers zijn ploeg naar 2-0 met een briljante actie vanaf zijn eigen helft.

Tot slot wist Robin Dierks de wedstrijd op slot te gooien met een lobje over de Alliance-doelman.

Zo pakte Gastel promotie met drie mooie treffers. Zanger Rob van Daal mocht de kantine op zijn kop zetten. Alliance droop af en degradeert.

SC Gastel - Alliance 3-0 (2-0) - 25. Koen de Vos 1-0, 45. Richard Hamers 2-0, 84. Robin Dierks 3-0.

  1. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.
  2. Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

    Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Natuurlijk hoopt Remco Trouw nog op een stunt tegen OMC. ,,Als we een snelle goal maken is alles mogelijk.'' De opdracht voor HSC'28 is even duidelijk als moeilijk: er moet met vier doelpunten verschil worden gewonnen, na het 3-0 verlies in Dordrecht. De nederlaag kwam hard aan in Heerle. ,,We hebben een aardige knauw te verwerken gehad. We kwamen vroeg achter en hoewel we nog wel een paar speldenprikken konden uitdelen, waren ze voor ons een maatje te groot.''