Emiel Heefer
Volledig scherm
Emiel Heefer © Ron Magielse / Pix4Profs

Emiel Heefer volgt interim-trainer Peter Remie op bij Baardwijk

ZONDAG TWEEDE KLASSE F - Emiel Heefer (41) is volgend seizoen trainer van Baardwijk. Daar volgt hij Peter Remie op die het seizoen afmaakt als interim-trainer.

Heefer is bezig aan zijn eerste seizoen bij Veerse Boys, maar gaf een tijd geleden al aan dat hij hogerop wilde. De voormalig trainer van Gilze tekent bij de tweedeklasser uit Waalwijk een contract voor één seizoen.

Op dit moment staat Remie voor de groep, hij stapte halverwege januari in als interim-trainer, nadat Hans Richters de club verliet. In de strijd om handhaving deed Remie goede zaken door afgelopen weekend met 1-0 te winnen van Schijndel.

Remie wordt volgend seizoen trainer van Victoria'03.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.