Volledig scherm
© Thinkstock

Eerste zege Halsteren is binnen

HALSTEREN - Halsteren heeft de eerste overwinning in de competitie binnen. In eigen huis werd Gestel met overtuigende 3-0 cijfers aan de kant gezet.

Thomas van der Spek zorgde in de zesde minuut met een indraaiende vrije trap voor de openingstreffer. Ferdy Yilmaz maakte er na een uur spelen 2-0 van en nam in de 80e minuut ook de 3-0 voor zijn rekening. Tussen beide doelpunten van de Halsterse spits redde doelman Ariën Pietersma knap bij een vrije trap van Younes Hanour, meteen het enige wapenfeit van de onmachtige bezoekers.

De wedstrijd op sportpark De Beek begon een halfuur te laat. Gestel was gestrand in de file op de A58 bij Roosendaal.

  1. Remon Koenen mikt op de Zilveren Schoen, maar wil vooral de nacompetitie in

    Remon Koenen mikt op de Zilveren Schoen, maar wil vooral de nacompetitie in

    ZONDAG DERDE DIVISIE - Rémon Koenen weet inmiddels weer wat scoren is. De aanvaller van Dongen begon het seizoen furieus en ging al vroeg de strijd aan met Cluzona's Ruben Maas als het gaat om het Zilveren Schoen-klassement. Toen Dongen minder ging draaien, stopte ook de doelpuntenproductie van Koenen. ,,We hadden een klein dipje, maar dat is begrijpelijk, kijkend naar ons lange seizoen", zegt hij erover. ,,Er wordt meer van je verwacht in de derde divisie. Qua aantal wedstrijden, maar ook qua niveau."