Volledig scherm
© Thinkstock

DSE verliest van koploper

VROUWENVOETBAL - Lang mocht DSE hopen op een goed resultaat tegen 't Zand, uiteindelijk gingen de Tilburgers er met de punten vandoor. Gilze kwam terug van een achterstand.

DSE - SC 't Zand 0-2 (0-0)
Koploper SC 't Zand begon sterk aan de wedstrijd, maar DSE kon de tussenstand lang op 0-0 houden. "In de eerste helft hadden we echt gestreden. Na 10 minuten konden we meevoetballen en kregen we ook kansen", zegt trainer Peter Baan. Na rust kwam de koploper snel op voorsprong en binnen tien minuten stond het 0-2 voor SC 't Zand.

Gilze - Charlois 1-1 (0-1)
Gilze kwam snel op achterstand door een vroege goal van Charlois. De thuisploeg herpakte zich, maar de vele kansen die ze in de eerste helft kregen, gingen er niet in.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.