Volledig scherm
© Thinkstock

Dreun voor Sprundel, Be Ready-vrouwen 'stelen' punt

VROUWENVOETBAL - Schijf won uit tegen Bekkerveld en Sprundel ging hard onderuit tegen Desk. Be Ready speelde gelijk.

Bekkerveld - Schijf 0-2 (0-1)
In de eerste helft ging het spel gelijk op. Lotte Godrie zorgde voor de voorsprong.Mieke Godrie maakte er net na rust 2-0 van.

Desk - Sprundel 5-1 (1-0)
Na zes minuten kwam de thuisploeg al op een 1-0 voorsprong. "Desk speelde de eerste twintig minuten veel beter en hadden de kansen, daarna voetbalde wij beter maar de kansen gingen er niet in," zegt trainer Peter Heynen. Na rust had Peter Heynen zijn
team omgegooid en was met vijf aanvallers gaan spelen. Dit mocht niet baten en al snel stond Sprundel 2-0 achter. Toch wist Inge Peeters de 2-1 te scoren. Toen kwam er meer druk van Sprundel, maar ze kwamen niet tot scoren. In de laatste tien minuten
vielen de overige drie doelpunten.

Buiten Boys - Be Ready 0-0
Het was volgens trainer Jan Verschoor een hele zware wedstrijd met dit weer. De eerste helft speelde Be Ready beter, maar ze hadden geen kansen. In de tweede helft kwam de thuisploeg sterker terug. "Ik ben zeer tevreden met één punt kijkend naar het wedstrijdbeeld. Eigenlijk hebben we een punt gestolen, maar hoe het team functioneerde waren we in staat om een punt te pakken," aldus een tevreden trainer.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.