Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Dramatische start nekt Gloria, Viola speelt gelijk

ZONDAG VIERDE KLASSE E - Een dramatische openingsfase is Gloria tegen Oisterwijk uiteindelijk fataal geworden: 2-4. Trainer Marco Klijs baalde stevig.

"Door het maken van fouten kwamen we erg snel met 0-3 en 1-4 achter. We rechtten de rug wel en kregen voldoende kansen in de tweede helft. Maar de aansluiting kwam niet. Erg zonde."

Viola speelde gelijk. "We lieten ons in de eerste helft aftroeven, maar na de pauze hebben we onze rug gerecht en veerkracht getoond," zei trainer Frans Tekath. "Wij hebben vaak de lange bal gehanteerd en gezorgd dat we door te drukken een punt konden pakken. Dat opportunistische werkte goed. In de slotseconden hadden we nog een kans op meer, maar het vizier stond niet meer op scherp."

Gloria – Oisterwijk 2-4 (1-4) - 0-1 en 0-2 Nepomuceno, 0-3 Raqi, 1-3 Mike Antonissen, 1-4 Nepomuceno, 2-4 Roy Beerens.

Jong Brabant – Viola 3-3 (2-0) - 1-0 Robben, 2-0 Van Nieuwamerongen, 2-1 Corne van Gorp, 3-1 Van der Linden, 3-2 Justin Meeuwissen, 3-3 Niek van Hoek (pen.).


  1. Remon Koenen mikt op de Zilveren Schoen, maar wil vooral de nacompetitie in

    Remon Koenen mikt op de Zilveren Schoen, maar wil vooral de nacompetitie in

    ZONDAG DERDE DIVISIE - Rémon Koenen weet inmiddels weer wat scoren is. De aanvaller van Dongen begon het seizoen furieus en ging al vroeg de strijd aan met Cluzona's Ruben Maas als het gaat om het Zilveren Schoen-klassement. Toen Dongen minder ging draaien, stopte ook de doelpuntenproductie van Koenen. ,,We hadden een klein dipje, maar dat is begrijpelijk, kijkend naar ons lange seizoen", zegt hij erover. ,,Er wordt meer van je verwacht in de derde divisie. Qua aantal wedstrijden, maar ook qua niveau."