Volledig scherm
© Tonny Presser/Pix4Profs

Dosko weet weer wat winnen is, dipje Halsteren

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Eindelijk, zo moet de gedachte zijn bij Dosko. De Bergenaren boekten thuis tegen RKAVV de tweede zege dit seizoen. Dankzij een late goal van Wesley van Zundert werd het 2-1. Streekgenoot Halsteren ging onderuit bij Blauw Geel'38.

Al na elf minuten kwam Dosko in eigen huis op achterstand. Het werd er niet gemakkelijker op toen Aimen Hadjaissa op slag van rust werd weggestuurd. Ook Barndon Richardson van RKAVV kreeg rood.

Een kwartier voor tijd maakte Dosko gelijk. Na een solo zorgde Sam van de Kreeke voor de 1-1. In de 83ste minuut was het Wesley van Zundert die de winnende goal maakte: 2-1.

Een broodnodige zege, aangezien concurrent Groene Ster ook won. Dosko blijft voorlaatste.

Halsteren
Streekgenoot Halsteren zit in een dip. De laatste competitiezege dateert alweer van 25 september. Ook op bezoek bij Blauw Geel'38 werd er niet gewonnen. De ploeg van Frans Vermeulen kreeg wel twee grote kansen, maar moest vervolgens aanzien hoe Blauw Geel'38 scoorde uit de eerste beste mogelijkheid: 1-0.

Die goal kwam Halsteren niet meer te boven. De ploeg staat achtste.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.