Gastel-collega Luc de Jong gaat in discussie met scheidsrechter Masman, waarna Vicotria-spelers Anis Ouaddaf, Dennis Tevel en Niels van Sundert (keeper) zich in die discussie mengen.
Volledig scherm
Gastel-collega Luc de Jong gaat in discussie met scheidsrechter Masman, waarna Vicotria-spelers Anis Ouaddaf, Dennis Tevel en Niels van Sundert (keeper) zich in die discussie mengen.

Derby van Halderberge eindigt onbeslist, Cluzona ziet voorsprong groeien

ZONDAG DERDE KLASSE A - Cluzona heeft ruim uitgehaald tegen FC Bergen (2-6). De voorsprong van de koploper uit Wouw groeit aangezien Steenbergen bij Grenswachters niet verder kwam dan 1-1.

Cluzona moest in Bergen op Zoom meteen in de achtervolging, maar Wesley Smits zorgde voor de 1-1. Marcel van der Sloot maakte 1-2, op aangeven van Ruben Maas. De topscorer zelf was voor rust de maker van de 1-3, de ruststand. FC Bergen bracht in de tweede helft de spanning terug (2-3), maar Maas tikte 2-4 binnen. Ook de 2-5 en 2-6 kwamen op zijn naam, waardoor zijn totaal in deze wedstrijd op vier kwam. Maas heeft nu 25 goals gemaakt dit seizoen.

Gastel is er niet in geslaagd om de wedstrijd op eigen veld tegen Victoria'03 te winnen. De derby op het waterkoude sportpark Blankershove eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op slag van rust kwamen de bezoekers op een 1-0 voorsprong. Faris Ouaddaf nam het vijandelijke doel onder vuur en trof doel vanaf ruim 25 meter.

Na twintig minuten in het tweede bedrijf werd het dan toch 1-1. Koen de Vos hield goed het overzicht en legde bal terug op Bart Aarssen die de bal vervolgens keihard vanaf de rand van het strafschopgebied achter doelman Van Sundert schoot. Gastel leek de wedstrijd nog te kunnen winnen, want de ploeg kreeg een strafschop. Deze werd door Van Sundert gekeerd.

FC Bergen - Cluzona 2-6 (1-3) - 1-0 Ricky Bergmans, 1-1 Wesley Smits, 1-2 Marcel van der Sloot, 1-3 Ruben Maas, 2-3 Geert Verstraten, 2-4, 2-5 en 2-6 Ruben Maas.

Internos - BSC 1-2 (0-0) - 1-0 Jean Asukaniam, 1-1 en 1-2 Abdarrahman Jahjah.

Terneuzen - Virtus 0-3 (0-1) - 0-1 Michael Oomen, 0-2(pen.) Danny Oomen, 0-3 Thomas Laming.

Hoeven - Unitas'30 1-2 (1-2) - 0-1 Jordy Bollaart, 1-1 Robert Frerichs, 1-2 Matthijs Broos.

Grenswachters - Steenbergen 1-1 (0-0) - 0-1 Roy van Gils, 1-1 Raphael Verhaert.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.