Roosendaal - 09/10/2016 - Foto: Marcel Otterspeer / Pix4Profs - BSC speelde thuis tegen Steenbergen. BSC-speler Jao Pijpers (rechts) probeert de bal terug te winnen van tegenstander Remco van der Riet.
Volledig scherm
Roosendaal - 09/10/2016 - Foto: Marcel Otterspeer / Pix4Profs - BSC speelde thuis tegen Steenbergen. BSC-speler Jao Pijpers (rechts) probeert de bal terug te winnen van tegenstander Remco van der Riet.

BSC geeft voorsprong weg, Koenraads debuteert met zege

ZONDAG DERDE KLASSE A - Virtus en Internos hebben hun eerste overwinning in 3A geboekt. Cluzona is nog altijd koploper. De ploeg moest daarvoor wel na rust een 1-0-achterstand goed maken. Bij Hoeven debuteerde coach Eric Koenraads met een zege. BSC gaf tegen Steenbergen een voorsprong weg.

"Als je met 2-0 voorstaat, mag je dit nooit weggeven. Het is ons al vaker overkomen dit seizoen’’, baalde Babos. Zijn ploeg leidde namelijk tegen Steenbergen, maar eindigde slechts met een punt. "We willen graag de eerste periodetitel winnen en hadden goede zaken kunnen doen. Nu is het gat met Cluzona weer vier punten en gaat het lastig worden. Als je met 2-0 achterstaat mag je eigenlijk nog blij zijn dat je een punt pakt hier, maar tevreden ben ik zeker niet’’ aldus collega Ernest.

BSC - Steenbergen 2-2 (1-0) - 1-0 Davey Matthijsse, 2-0 Mark Deijkers, 2-1 Xander Burggraaf, 2-2 Jeroen Augustijn.

FC Bergen - Internos 1-3 (0-1) - 0-1 Gregory Hieronimus, 1-1 Dylan Jansen, 1-2 Jean Asukaniam, 1-3 Ricky van den Dungen.

Victoria'03 - Cluzona 1-3 (1-0) - 1-0 Mohammed Mekkaoui, 1-1 en 1-2 Ruben Maas, 1-3 Daniel Dekker.

Virtus - HVV'24 3-0 (1-0) - 1-0 Thomas Laming, 2-0 Thom Kwaaijtaal, 3-0 Danny Oomen.

Grenswachters - Hoeven 0-1 (0-1) - 0-1 Mike Rensen.

Kersverse Hoeven-trainer Eric Koenraads wist bij zijn debuut drie punten mee te nemen uit Putte. ''Het was een erg belangrijke wedstrijd voor ons. Als we deze wisten te winnen dan vinden we aansluiting met de bovenste regionen en dat is gelukt. Het
fantastisch om te debuteren met een overwinning'', aldus Koenraads.

Gastel - Unitas’30 3-1 (2-0). 1-0 Tamim Saqeb, 2-0 en 3-0 Koen de Vos, 3-1 Jordy Bollaart

Eric Koenraads in zijn tijd bij Groen Wit
Volledig scherm
Eric Koenraads in zijn tijd bij Groen Wit © x
  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.