Volledig scherm

BN DeStem VoetbalAwards: wie worden trainer, speler en ploeg van het jaar? (video's)

AMATEURVOETBAL - Vrijdagavond 10 juni worden bij Seolto in Zevenbergen de BN DeStem VoetbalAwards uitgereikt. Er zijn prijzen voor de Speler, Trainer en Ploeg van het Jaar. Daarnaast wordt ook de Zilveren Schoen uitgereikt.

Zilveren Schoen
De winnaar van de Zilveren Schoen is dit jaar Ruben Maas van Cluzona, die afgelopen seizoen tot liefst 48 treffers kwam namens zondagderdeklasser Cluzona. Hij bleef daarmee Jorik MIjnhijmer (tweede) van Dongen en de gedeelde nummers drie Mouhcine Zerouali (Groen-Wit) en Kevin van Andel (RBC) voor.

Trainer van het Jaar
De prijs voor beste trainer is ook dit jaar weer een spannende. Genomineerd zijn: Reinald Boeren (Rood-Wit), Karel Daamen (Gesta), Erwin de Nijs (Tholense Boys), Natalino Storelli (Kruisland) en Ron Timmers (Dongen).

Ploeg van het Jaar
Wie volgt Halsteren op als Ploeg van het Jaar? Het gaat tussen Dongen, Groen-Wit, Moerse Boys, Rijen en Victoria'03.

Speler van het Jaar
Wie is de allerbeste speler van de West-Brabantse velden? Deze strijd gaat dit jaar tussen Daan van den Broek (Moerse Boys), Aimen Hadjaissa (Dosko), Ruben Maas (Cluzona), Loek Schalk (Beek Vooruit) en Mitchell van der Stappen (Dongen).

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.