Volledig scherm

Be Ready vindt aansluiting

ZONDAG VIERDE KLASSE D - Be Ready lijkt in 4D eindelijk de aansluiting te hebben gevonden met de subtop. De ploeg van trainer Toine van Helvert won met 0-2 van SVG en is inmiddels, na een stroeve competitiestart, naar de zesde plaats geklommen.

De oefenmeester was ditmaal vooral blij met het eindresultaat. „We waren duidelijk de betere ploeg en hebben veel kansen gecreëerd. Uiteindelijk hebben we er slechts twee benut, maar ik was content met de manier van spelen en het herstel van vorige week," blikte de coach terug.

SVG - Be Ready 0-2 (0-0) - 0-1 Willem Schelle, 0-2 Mitchell de Rooij

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.