Volledig scherm

Be Ready is kansloos, DVVC pakt punt

ZONDAG VIERDE KLASSE D - Be Ready was na een aardige start in de tweede helft kansloos tegen Reeshof SV dat met liefst 5-1 won van de formatie van trainer Toine van Helvert.

DVVC pakte thuis een punt door met 0-0 gelijk te spelen tegen HHC’09. DVVC pakte het punt met een interim-trainer, want Johan Dijkstra staat niet meer voor de groep.

Irene’58 en Raamsdonk hielden elkaar in evenwicht. Een matige eerste helft werd opgevolgd door een enerverende tweede bedrijf. Ondanks diverse kansen over en weer bleef het in Den Hout 0-0.

Reeshof – Be Ready 5-1 (0-1) - 0-1 Mitchell de Rooij, 1-1 e.d. Be Ready, 2-1 Roy Staps, 3-1 en 4-1 Tom Siliakus, 5-1 Bjorn Elen.

DVVC – HHC’09 0-0.

Irene’58 - Raamsdonk 0-0.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.