Volledig scherm
© Corné Beerens / Pix4Profs

Bavel maakt na rust gehakt van Right-Oh

ZONDAG DERDE KLASSE B- Ruststand 0-0, eindstand 5-0. Een na rust veel sterker Bavel maakte gehakt van Right-Oh.

Mogelijk, dat het verplichte kunstgras waarop gevoetbald moest worden, een rol speelde. Bavel zag al na 8 minuten speler Daan van Boxel met een stevige enkelblessure afhaken. Invaller Luuk Oomen loodste Bavel pal na rust naar de 1-0.

"Lekker om zo uit de winterstop te komen," klonk het geluid van Bavel- trainer Fred Vrolijk. "De 1-0 van Oomen voelde als een opluchting. Bij de 2-0 voelde je al, dat het duel was gespeeld."

Met de 5-0 stelde Vrolijk zijn voorzichtige doelstelling van lijfsbehoud bij. "We richten ons nu op de subtop in 3B en misschien zit er nog wat meer in," aldus de Bavel- trainer. Of een periodetitel er inzit blijft afwachten. De tweedeling in de stand wordt steeds duidelijker. Bavel zag het plussaldo in punten ten opzichte van Right Oh tot elf toenemen, maar de marge naar de top lijkt vooralsnog te groot.

Bavel - Right Oh 5-0 (0-0)
50. 1-0 Luuk Oomen,
55. 2-0 Gijs Pheninckx,
70. 3-0 (pen.) Robin Adriaansen,
87. 4-0 Robin Adriaansen,
90. 5-0 Sander van Gils.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.