MOC'17 speler Rick Willigers in duel met Baronie speler Menno Weterings. Foto: Joyce van Belkom/Pix4Profs
Volledig scherm
MOC'17 speler Rick Willigers in duel met Baronie speler Menno Weterings. Foto: Joyce van Belkom/Pix4Profs

Baronie wendt eerste puntverlies af in slotfase tegen MOC'17

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Lang leek het erop dat MOC'17 de foutloze status van Baronie af zou nemen. Leek, want in de slotfase bogen de Bredanaars een achterstand om naar een 3-2-zege.

Rick Willigers en Twan van Mechelen hadden gezorgd voor een comfortabele 0-2, in het voordeel van de Bergse formatie van Natalino Storelli en Baronie leek op weg naar de eerste nederlaag.

Maar het elftal van Jurriaan van Poelje kwam terug in de wedstrijd. Mustafa Mohammad, de man in vorm de laatste weken, zorgde voor de aansluiting, twintig minuten voor tijd. Zijn 8ste treffer dit seizoen.

Maar daar hield het niet op. Mohammad zorgde 5 minuten voor tijd ook voor de gelijkmaker: 2-2. Jonathan Constansia maakte diep in blessuretijd de 3-2 en zorgde daarmee dat Baronie nog altijd foutloos blijft.

De Bredanaars zijn koploper in zondag 1C: 15 punten uit 5 wedstrijden. MOC'17 is nog altijd zonder overwinning.

Moerse Boys
Ook Moerse Boys knokte zich terug van een achterstand. Ook de ploeg uit Zundert stond halverwege met 2-0 achter. Maar omdat tegenstander RKTVV nog voor rust terug werd gebracht tot 10 man, werd het voor de oranjehemden wat eenvoudiger.

Daan van den Broek zorgde voor de 2-1 en vervolgens tekende Mark Foesenek voor de gelijkmaker, waardoor De Moer een punt over hield aan het duel in Tilburg.

Baronie - MOC'17 3-2 (0-2) - 0-1 Rick Willigers, 0-2 Twan van Mechelen (pen.), 1-2 en 2-2 Mustafa Mohammad, 3-2 Jonathan Constansia.

RKTVV - Moerse Boys 2-2 (2-0) - 1-0 en 2-0 RKTVV, 2-1 Daan van den Broek, 2-2 Mark Foesenek

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.