Volledig scherm
© Gerard van Offeren / Pix4Prpfs

Baronie morst opnieuw, twee klappen voor Moerse Boys

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie wilde zich thuis tegen Nemelaer revancheren van de eerste seizoensnederlaag van vorige week. Dat lukte niet helemaal. De ploeg van Jurriaan van Poelje bleef steken op een gelijkspel. RKTVV - MOC'17 was afgelast en Moerse Boys verloor meer dan alleen de wedstrijd.

Vroeg in de wedstrijd kwam Baronie in Breda op achterstand. Nemelaer zorgde voor een vroege 0-1. Maar clubtopscorer Mustafa Mohammad bracht de stand in evenwicht: 1-1.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Baronie is nog altijd koploper. Achtervolger GOES won wel en heeft nu vijf punten minder.

Moerse Boys
Een zwarte zondag voor Moerse Boys. De ploeg uit Zundert verloor de wedstrijd en staat nu twaalfde, maar daar zal het achteraf allerminst over gaan. Rens van Laerhoven viel tegen TOP namelijk geblesseerd uit.

Van Laerhoven was net weer twee weken fit. De middenvelder moest lang herstellen van een knieblessure (voorste kruisband) en wacht nu mogelijk een zelfde drama. Hij verdraaide zijn knie in de tweede helft en ging naar de grond. Van Laerhoven moest per brancard het veld verlaten.

Moerse Boys stond op dat moment al met 0-2 achter. Voor rust lag de eerste er in, vlak na rust viel de 0-2. Daarbij bleef het.

Rens van Laerhoven (Moerse Boys, zwart shirt) in duel, tussen de nummer 6 en de nummer 13 van 't Zand.
Volledig scherm
Rens van Laerhoven (Moerse Boys, zwart shirt) in duel, tussen de nummer 6 en de nummer 13 van 't Zand. © MBFoto
  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.