Didi (links) en Van Merrienboer (rechts) van Kruisland
Volledig scherm
Didi (links) en Van Merrienboer (rechts) van Kruisland © still uit de Kruisland-video

Ahmed Didi en Marc van Merrienboer (Kruisland) gooien trukendoos open en dagen collega's uit (video)

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Dat de sfeer bij de mannen van Kruisland er goed in zit, bewijzen verschillende filmpjes op hun Instagram-kanaal. In hun laatste video laten Ahmed Didi en keeper Marc van Merrienboer zien over een prima balcontrole te beschikken.

De twee Kruislanders spelen de bal op grote afstand naar elkaar over om de bal vervolgens achter het standbeen aan te nemen. Een fraaie video.

De teamgenoten dagen daarnaast Kevin Kilsdonk (keeper RKVV Roosendaal), Jaimy Bakkenes (Baronie), Aimen Hadjaissa (Dosko), Robin Geeraers (Alliance) en Maikel Ubbink (Unitas'30) uit om een soortgelijke video te maken.

SCK Challenge Ahmed Didi vs Marc van Merrienboer. We dagen @mr_kils (RKVV Roosendaal, @jaimzter vv Baronie, @aiiimenn SV Dosko, @rgaers9 RSC Alliance en @ubbinkm Unitas'30 om iets kleins te doen! #sck #challenge #family #loyalty #love Een video die is geplaatst door Sc Kruisland 1 (@sckruisland1) op 19 Okt 2016 om 2:50 PDT

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.