Stef van Nispen van VVR in duel met Erik Jansen van DSE. Foto: Joyce van Belkom/Pix4Profs
Volledig scherm
Stef van Nispen van VVR in duel met Erik Jansen van DSE. Foto: Joyce van Belkom/Pix4Profs

17-jarige redt VVR tegen DSE

ZONDAG VIERDE KLASSE C - Yoran de Bruijn (17) was de grote man tijdens VVR - DSE. De jongeling zorgde met een doelpunt voor de beslissing: 3-2.

Joris van den Ham had de ploeg uit Rijsbergen op 1-0 gebracht, maar die voorsprong werd net na rust ongedaan gemaakt door Alex van Dorst: 1-1. Lang kon DSE niet van die gelijke stand profiteren, aangezien Simon Verboven twee minuten later voor 2-1 zorgde.

Dwejan Rompis tekende vanaf elf meter voor de 2-2. De glansrol was echter voor de 17-jarige De Bruijn, die in de laatste minuut de winnende treffer voor zijn rekening nam.

VVR - DSE 3-2 (1-0) - 1-0 Joris van den Ham, 1-1 Alex van Dorst, 2-1 Simon Verboven, 2-2 Dwejan Rompis, 3-2 Yoran de Bruijn.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.